Vluchtroute

Bent u op zoek naar vluchtroute borden die bijvoorbeeld de nooduitgang aangeven, of naar andere signaleringsborden? Dan bent u bij Verbodsbord.nl aan het juiste adres. Op Verbodsbord.nl besteld u op een eenvoudige en een snelle manier vluchtroute borden. Onze vluchtroute bordjes voldoen aan de wettelijke ISO-norm eisen en duiden op de juiste wijze de weg naar de nooduitgang.

De Arboregeling bevat eisen voor vluchtroute borden, al de borden op deze webwinkel voldoen aan deze gestelde ISO-norm eisen. Over de boodschap van de veiligheids-signalering borden, zoals vluchtroute en nooduitgang mag geen enkel misverstand bestaan. Daarom gelden er  Nederlandse en Europese normen voor het ontwerp, het beeld, de tekst en het kleurgebruik. Onze vluchtroute brengen de boodschap daarom helder en duidelijk over, door correct gebruik van deze borden kunnen er levens gered worden. Dit gebeurd door het tijdig waarschuwen door deze vluchtroute borden voor gevaarlijke en onveilige situaties of te wijzen naar de nooduitgang.
Alle borden op Verbodsbord.nl zijn veel voorkomende borden binnen de industrie, overheidsgebouden, ziekenhuizen, bedrijfspanden en op bouwplaatsen.